Kom naar een feestje en steun de Marokkaanse boot

In opinie op 06-06-2014 | 12:46

Dit jaar vaart, voor het eerst in de geschiedenis van de jaarlijkse Canal Pride, een Marokkaanse boot mee. Een heugelijk feit! Daarom bouwen Stichting Pera (Pink Istanbul en mede organisator De Turkse Boot), Stichting ART1 (I am Gay and Muslim) de organisatie van De Marokkaanse Boot met steun van Paradiso Amsterdam en LaZiZ een feestje met een benefiet avond om De Marokkaanse boot mogelijk te maken. Kom ook en steun De Marokkaanse Boot.

Veel bekende (Marokkaanse) Nederlanders dragen bij aan deze avond met optredens en presentaties. Verwacht muziek, literatuur (klein-)kunst, lekker eten en vooral veel dans. 

LaZiZ, de bekende Arabische clubavond in Paradiso draagt bij aan de organisatie met optredens van hun vaste dj’s en artiesten.

Hun vaste cateraar 'By Michel' draagt bij aan de organisatie en verzorgt de hapjes voor de avond.

Windy Mills is de host van de avond.

Verder zijn Pink Istanbul-dj's Lupe, Trippin Angels en Blush natuurlijk van de partij en zijn Fatima Supreme,Khadiya Massaoudi, (on) gelovige Thomas de Bres met zijn voordracht 'voor iedereen die lief heeft' en dj's MPS Pilot, Elias Mazian enkele van de bevestigde namen. En er komt nog veel meer...

koop je kaartje via www.ticketmaster.nl (komt wel servicekosten bij) in de voorverkoop of aan de deur en steun de Marokkaanse Boot!

Bron: facebook

 

Meer over (moslim)homoseksualiteit op dit blog: hier en over lhbt's: hier

 

Volg Republiek Allochtonië op twitter of like ons op facebook.  Waardeert u ons vrijwilligerswerk? U kunt het laten blijken door ons te steunen.

 

 


Meer over canalpride, gaypride, homo, homo emancipatie, homoemancipatie, marokkaanse boot, paradiso.

Delen: