Multiculti verkiezingsdebat en ' Allah made me funny'

In opinie op 30-05-2010 | 22:02

De Moslim Sociëteit organiseert maandagavond 31 mei een verkiezingsdebat voor jongeren met een "dubbele culturele achtergrond". De avond wordt afgesloten door het Amerikaanse cabaret trio' Allah made me funny' en vindt plaats in de Meervaart.

De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Al Nisa, Maroc.NL (STANN), Refresh events , Wijblijvenhier.nl en de studentenverenigingen Mashriq en SUN, het verkiezingsdebat. De volgende partijen zullen deelnemen: CDA, D66 (Wassila Hachchi), Groenlinks, PvdA (Tanja Jadnanansing), SP (Sibel Özogul-Özen) en VVD. Het debat zal geleid worden door Umar Mirza (WijBlijvenHier.nl).

Het debat vindt plaats op maandag 31 mei vanaf 18.00 uur in het Amsterdamse theater de Meervaart. Het debat duurt tot 20.00 waarna aansluitend (20.30uur) op het debat de voorstelling “Allah made me funny 2010!” te bezoeken is in hetzelfde theater. Het debat is vrij toegankelijk maar kaartjes voor Allah made me funny, kunnen gekocht worden via: www.meervaart.nl .

Datum: maandag 31 mei
Tijd: 18:00 uur
Locatie: De Meervaart Theater, Meer en Vaart 300, Amsterdam

Republiek Allochtonie zal de komende weken veel aandacht besteden aan de verkiezingen. Deze berichten treft u in de categorie politiek of met de tag #tk2010.


Meer over #tk2010, maroc.nl, STANN, verkiezingen, wijblijvenhier.

Delen: