Nieuw tijdschrift: MoslimVandaag Magazine

In opinie op 25-03-2015 | 10:49

Gisteren heeft MoslimVandaag een nieuwe tijdschrift gelanceerd: MoslimVandaag Magazine.

Het blad wordt volgens de initiatiefnemers gemaakt voor en door een nieuwe generatie moslims en moet bijdragen aan de empowerment van de moslimgemeenschap. Het eerste nummer staat voor een groot deel in het teken van radicalisering met analyses van enkele deskundigen. De redactie hoopt dat nieuwe inzichten de lezer helpen zich te wapenen tegen radicalisering.

Als antwoord op de kritiek op de profeet Mohammed komt MoslimVandaag Magazine ook met een uitgebreide Mohammed-special.

De redactie vindt het belangrijk dat het blad geworteld is in de Nederlandse samenleving. Daarom kiest MoslimVandaag voor de artikelen en interviews vooral Nederlandse imams en deskundigen uit het veld. Ook biedt ze een platform aan succesverhalen uit de moslimgemeenschap.

MoslimVandaag ontvangt geen subsidies of giften van grote belangenpartijen. De inkomsten bestaan uit abonnementsgeld en advertentieopbrengsten.

MoslimVandaag Magazine is een uitgave van Moslim Media. Uitgever en hoodredacteur Josef Stevens bekeerde zich in 1995 tot de islam. Vijf jaar geleden richtte hij Moslim Media op en sindsdien zijn diverse digitale en gedrukte uitgaven verschenen met een focus op nieuws, opinie en religie. 

Verkrijgbaarheid
Losse exemplaren van dit kwartaalblad kosten €5,65. Een jaarabonnement bedraagt €19,95. Nieuwe abonnees ontvangen naast de gedrukte editie de eerste zes maanden het tweewekelijkse digitale magazine MoslimVandaag Digitaal.
Vanaf woensdag 25 maart kunnen losse exemplaren via de website worden besteld.
Vanaf maandag 30 maart is het Magazine verkrijgbaar bij de islamitische boekhandel, slagerij en buurtsuper in de vier grote steden.

Aanmelden voor een abonnement kan via www.moslimvandaag.nl/abonneeservice.

Bron: moslimvandaag

Zie ook:

De moslimkrant en andere islamitische media

Volg Republiek Allochtonië op twitter of like ons op facebook.  

 

Waardeert u ons vrijwilligerswerk? U kunt het laten blijken door een bijdrage over te maken op rekeningnummer NL12INGB0006026026 ten name van de stichting Allochtonenweblog te Amsterdam. Met een donatie van 5 euro zijn we al blij. Meer mag ook!  

 


Meer over islam, media, moslimvandaag, polderislam.

Delen: