Petitie tegen 'islamisering' van Nederland

In opinie op 26-08-2014 | 09:36

Het 'Team Stop Islam' is een petitie gestart tegen de islamisering van Nederland. De initiatiefnemers eisen van de Nederlandse regering en alle burgemeesters in Nederland dat de islam gestopt moet worden. De islam is volgens de initiatiefnemers een gevaar voor de democratie.

De initiatiefnemers stellen alle moslims gemakkelijk gelijk aan islamitische extremisten en  schrijven onder andere:

"Tot nu toe hebben wij moeten constateren dat er geen tegengeluid van moslims in de vorm van een landelijke demonstratie is geweest in Nederland.In onze ogen betekent dit dus dat de gematigde moslim niet bestaat.

Ook zij, die gematigde moslim zijn, zullen zich scharen achter hen die in de radicale islam geloven zodra de radicale islam in Nederland de overhand gaat nemen. Hoe lang gaat dat nog duren? Willen wij, die gewend zijn aan de democratie, dit onze kinderen en kleinkinderen aandoen? Dat zij dadelijk de keuze moeten maken om zich te bekeren of anders een gruwelijke dood te sterven? Vergis u niet, zelfs baby`s en kleine kinderen die christelijk zijn worden zonder pardon van het leven beroofd. Het is een barbaars geloof die bestreden moet worden."

De initiatiefnemers hopen 40.000 handtekeningen te verzamelen en willen de petitie dan aan 'iemand in de tweede kamer' geven. De petitie is onder andere verschenen op het blog van E.J. Bron, een zeer rechts blog dat voor een belangrijk deel gewijd is aan angst voor de islamisering van Europa. 

Links:

Meer over moslimhaat/moslimdiscriminatie/islamofobie op dit blog vindt u hier

Lees over het afstand nemen van moslims van geweld onder andere dit: Euh, moslims nemen geen afstand? Kijkt u even mee?

Voor degenen die geinteresseerd zijn in feiten:

 

Volg Republiek Allochtonië op twitter of like ons op facebook.  Waardeert u ons vrijwilligerswerk? U kunt het laten blijken door ons te steunen.


Meer over islamisering, islamofobie, moslimhaat.

Delen: